Конкурс на найгірший проєкт у сфері транспорту та міської мобільності: «золота пробка»

Поділитися:
ДослідженняДумкаІнноваціїІнструкціяСвіт

🤔 Ми то дивимося навкруги, потім у соціальні мережі, потім знову навкруги – і бачимо багато дивних проєктів, що не вирішують транспортні проблеми та не сприяють розвитку сталої мобільності, а навпаки – створюють некомфортне та небезпечне середовище. Про те, що такі проєкти, як правило, не проходять транспортного моделювання взагалі мовчимо… 🤭

Та де там! Навіть елементарні формули з 80-х там також навряд чи розраховують, не кажучи вже про 4-крокові транспортні моделі, модель Відеманна чи прогнозування спровокованого попиту. І що найцікавіше – це все виставляють на красивих рендерах, глянцево, заманливо, бо інакше ж, мабуть, не продати. 🤷‍♂

Якби майбутні користувачі знали, що на них чекає у майбутньому, можливо, вони б не піддалися на маркетинг і неправду з рекламних буклетів, як гадаєте? Це, в свою чергу, можливо б підвищило попит на дійсно якісне транспортне планування. Ми з командою в це дуже віримо!

Тому ми вирішили боротися за краще майбутнє ще й таким чином і запровадили спеціальну номінацію – «Золота пробка» 🍾 за найжахливіший в плані впливу на мобільність проєкт нового будівництва.

📌 Які умови?

Це має бути ще не реалізований проєкт, концепція чи ТЕО. Будь-яке місто нашої країни! Картинки, що відображають його суть із коротким супровідним текстом про опис ймовірних проблем просимо відправляти на наш e-mail: mobility@apluss.pro із поміткою в темі «конкурс ЗП». Якщо у вас є техніко-економічні показники проєкту чи будь-які інші супровідні матеріали – будь ласка, також додавайте їх до свого листа. ☝ Важливо: це мають бути публічні матеріали, щоб не порушувати чиїсь права інтелектуальної власності чи підписки про нерозголошення!

Бажано, щоб ілюстрації відображали майбутню картину, бо переможця в якості нагороди ми хочемо змоделювати, вручивши йому не тільки відзнаку, а й розраховані параметри функціонування – час затримки, середня швидкість і т.п.

🏆 Нагородження плануємо на грудень цього року, тому дедлайн для надсилання матеріалів встановлюємо на 30.11.2020.

А долучитись до обрання найгіршого проєкту зможе кожен – голосування буде публічним і дасть змогу “підтримати” найбільш гідну цієї премії ідею!

Сподобалось?

Підтримати
Опубліковано: 15.07.2020
золота пробкаконкурсконцепціямобільністьпроєктТЕО

0 комментар(і/ів):

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie для аналітики та вдосконалення нашого сайту. Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie, закриваючи це вікно повідомлення або продовжуючи використовувати наш сайт. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу оновлену Політику конфіденційності.

Прийняти