Що нового в PTV Viswalk 11?

Поділитися:
ДослідженняДумкаІнноваціїІнструкціяСвіт

Реалістичніше, ніж будь-коли раніше. Представляємо вам нове покоління PTV Viswalk – з додатковими функціями і поліпшеннями, які спрощують і більш реалістично моделюють поведінку пішоходів, ніж будь-коли раніше. PTV Viswalk 11 імітує реалістичний рух між стаціонарними або транспортними засобами які рухаються повільно, розширює діапазон сходів, які можуть бути змодельовані і пропонує більш просунуті варіанти моделювання маршрутизації пішоходів на основі їх характеристик.

Особливості  PTV Viswalk 11

Транспортні засоби, включені в динамічний потенціал пішоходів

Сталася пробка, машини стоять на місці і люди йдуть між ними, щоб перетнути вулицю. Цей сценарій тепер можна реалістично моделювати за допомогою PTV Viswalk 11, де пішоходи можуть переміщатися через потік транспортних засобів, а не просто стояти на тротуарі, чекаючи дозволяючого сигналу для переходу. Той же принцип можна використовувати для поліпшення моделювання загальних просторів, де транспортні засоби та люди перетинають один і той же простір.

1

Комплексні сходи з декількома прольотами

Моделювання будівлі зі складними сходами? З PTV Viswalk 11 це не складе проблем. Програмне забезпечення охоплює широкий спектр сходів, в тому числі з кутами 90 градусів і/або сходовими клітками.

2

Рішення маршрутизації, засновані на формулах

Яка ймовірність того, що людина обійде перешкоду праворуч або ліворуч? Тепер рішення в PTV Viswalk 11 можуть ґрунтуватися на формулах, які враховують певні атрибути пішоходів або об’єктів. Простий приклад з цієї новою функцією можна вказати, що тільки люди з ростом 1,59 м або менше пройдуть через дверний проріз висотою 1,60 м. Відповідно до формули, більш високі люди обходять, уникаючи двері.

3

Сподобалось?

Підтримати
Опубліковано: 30.10.2018

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/up300079/pro-mobility.org/www/wp-content/themes/promobilnist/single.php on line 96

0 комментар(і/ів):

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie для аналітики та вдосконалення нашого сайту. Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie, закриваючи це вікно повідомлення або продовжуючи використовувати наш сайт. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу оновлену Політику конфіденційності.

Прийняти